RECORDEM…

BENVINGUTS AL CURS 2014-2015

Lema de l’escola Fedac Sant Feliu curs 2014-2015

 

Un dia al teatre, anem a veure MAR I CEL.

El  23 d ‘octubre del 2014, el alumnes de secundària vam anar al Teatre Victòria per veure Mar i Cel de Dagoll Dagom: un clàssic de la literatura catalana d’Àngel Guimerà que tracta l’expulsió dels moriscs de l’Espanya dels Reis Catòlics, on un musulmà i una noia catòlica s’enamoren.

Va ser una experiència molt emocionant!

 

SANTA CECÍLIA

El divendres 21 de desembre del 2014, va ser Santa Cecília:la patrona dels músics. Tots els alumnes de l’escola vàrem anar al Centre Cívic a veure els alumnes que actuaven: uns tocaven la flauta, d’altres cantaven, etc.

Els alumnes de Secundària vam contribuir interpretant diferents cançons famoses amb flauta dolça, cantant nadales i organitzant una bona sarau amb els tabals.

Va ser molt divertit i ens ho vàrem passar molt bé!

 

CURSA D’ORIENTACIÓ PER SANT FELIU

El dia 25 de febrer, els alumnes de 1r d’ESO vàrem fer una cursa d’orientació pels voltants del poble organitzada pels professors. Vam sortir de l’escola a dos quarts de nou per anar a Can Bosch, el lloc d’inici de la cursa. Ens vàrem dividir en quatre grups i cadascun d’ells anava amb un professor. Havíem de seguir un mapa i anar trobant cada una de les proves que tractaven de diferents assignatures.

Finalment, vam dinar al Parc Usart i a la tarda vam jugar a diferents jocs.

Va ser molt divertit!

 

 

 

 

 

 

 

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: