CONTROLES?

Als alumnes de 2n d’ESO ens van fer una xerrada sobre les drogues, anomenada «Controles?». Uns dies abans de les xerrades ens van donar un fulletó per guiar-nos una mica de què tractaria:

 

 

 

 

 

 

 

 

La primera xerrada va ser al Centre Cívic, d’una durada d’una hora i mitja aproximadament. La segona xerrada va ser a la nostra aula, durant una hora.

Van ser interessants, ja que es podia interactuar, es feien activitats… Ens van explicar els tipus de drogues segons l’efecte que produeixen, aspectes que desconeixíem de les drogues, curiositats…

També, vam aprendre que alguns mites sobre les drogues no són veritat.

Després de l’exposició al Centre Cívic, vam fer grups i vam fer activitats, una de les quals era fer una obra de teatre sobre la temàtica que ens havia tocat. Després de representar-les totes, ens van passar una enquesta i un i-Pad, on ens feien escollir 5 icones que ens caracteritzessin, i definien la nostra personalitat.

La segona xerrada també va estar bé. Ens van preguntar, per exemple, quin és el percentatge de joves que havien fumat amb 14/15 anys.

Els resultats d’aquestes xerrades han estat molt positius, ja que vam aprendre coses que no sabíem i vam prendre consciència de les conseqüències que poden tenir aquestes substàncies, sobretot en adolescents com nosaltres.

 

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: