ARTURO PADILLA A FEDAC SANT FELIU

Els alumnes de 3r i 4t d’ESO, van quedar encantats amb la història de Bruno narrada al llibre “Nadar o Morir” de l’autor Arturo Padilla de Juan.

Bruno és un nen amb problemes a l’escola i a casa. Els seus company li fan la vida impossible per un error que va cometre un any enrere a la platja de cala Canyella, del qual se’n penedeix.
Poc a poc, es rebel·la el gran secret d’en Bruno. Mentrestant, l’únic que li serveix per aïllar-se del cruel món que l’envolta és nedar i superar-se a ell mateix. Allà mateix, al gimnàs on entrena, coneix a una noia: la Lídia. Entre ells dos sorgeix una connexió especial. A mesura que s’acosta el final de curs, les burles i les agressions cap a Bruno augmenten, mentre que la seva autoestima es veu afectada molt negativament: té la sensació de que molesta als altres. Només troba una solució per resoldre tots els seus problemes. Acabaran els seus companys perdonant a Bruno i gràcies a això,  poder oblidar el seu passat?

Arturo Padilla va visitar els alumnes de segon cicle de secundària. Els estudiants van plantejar-li dubtes sobre el llibre i la seva vida personal. Ens va parlar de les seves publicacions anteriors, molt adequades per a adolescents. La participació va fer que és convertís en una visita molt dinàmica i agradable.

A més, ens va presentar la seva pàgina web, on hi ha informació sobre les seves xerrades, novel·les, concursos, etc:

http://arturopadilladejuan.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: