Obra de Sant Jordi 2016

Després de nombrosos assajos al Casal Cultural Codinenc on tots els alumnes de 4t d’ESO van posar un gran esforç, finalment, el 22 d’abril es va celebrar la tan esperada obra de Sant Jordi.  Es van vendre totes les entrades i, fins i tot, va haver persones que es van quedar sense poder entrar.

Durant aquest dia va haver-hi dues representacions oficials de l’obra: una va ser al matí per als alumnes d’infantil i primària i l’altre va ser a la tarda dirigida a totes les persones que volguessin assistir-hi.

No us penseu que va ser la típica i coneguda llegenda de Sant Jordi, sinó que van haver-hi alguns canvis: el guió va estar escrit pels mateixos alumnes que van representar l’obra, si van afegir personatges (el padrino, hippies, presentadores, macarres…), l’escenificació va ser creada pels actors…

Aquí us deixem un petit resum de l’obra:

Fa molt i molt de temps, el poble de Montblanc va ser devastat per un monstre ferotge i terrible. Aquest es menjava tots els animals del poble, però un dia el bestiar es va acabar.

Preocupats per la situació, els habitants de Montblanc van pensar en donar-li cada dia de menjar una persona per intentar calmar-lo. Com que ningú es va presentar, van decidir fer un sorteig. Per mala sort, la princesa va sortir escollida. Mentre la noia es dirigia cap al seu destí, un jove cavaller, amb una brillant armadura, hi va fer acte de presència. Aleshores, va començar una intensa però breu lluita fins que el cavaller matà el drac. I, de la sang del drac, en brollà un rosa tan formosa com la princesa a la que li donà.”

Per últim, en nom dels alumnes de 4t d’ESO, voldríem agrair en especial a en Josep Canet, director del teatre, a l’AMPA i en Pep Filgueira perquè sense ells res d’això hagués estat possible.

Departament de redacció: alumnes de 4t d’ESO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: